Webshop

Elke webshop is uniek en daarom zoeken wij graag met u naar een geschikte oplossing. Ook voor webshops gebruikt LWDS Media verschillende softwarepakketten. Welk pakket het beste geschikt is voor uw webshop hangt af van een aantal factoren zoals hoeveel producten gaat de webshop bevatten, is een koppeling met andere software gewenst  en hoe wilt u de webshop onderhouden?

Open-source software vs. SaaS

Wij bieden u 2 soorten sotftware oplossingen, namelijk open-source of Software as a Service (SaaS). Beide hebben hun voor- en nadelen. Open-source software draait op uw eigen webhosting terwijl dat bij SaaS software voor u wordt geregeld. Zo kunt u bij uw eigen webhosting o.a. bepalen hoeveel opslag en dataverkeer u nodig heeft en heeft u geen limiet voor het aantal producten op de webshop. Daar tegenover staat wel dat u zelf verantwoordelijke bent voor onderhoud en updates. Tijdens het voortraject zullen wij dieper ingaan op de verschillen en met u bekijken welke software het beste is voor uw webshop.

Webshop responsive design showcase

Betalingsmogelijkheden

Wij kunnen voor u de koppeling met een betalingsprovider regelen. Zo geeft u uw klanten de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, CreditCard, achteraf betalen of betaling op de afhaallocatie. Al vanaf € 0,29 per transactie!